Leidimai gyventi Lietuvoje, Šengeno vizos ir Lietuvos Respublikos pilietybė

Mūsų įmonė gali parengti kvietimą į Lietuvą. Šio kvietimo pagrindu Jums bus išduota Šengeno viza. Turėdami galiojančią Šengeno vizą, Jūs turite teisę atvykti į Lietuvos Respubliką ir būti joje vizoje nurodytą laiką. Šengeno vizos gali būti vienkartinės, dvikartinės ir daugkartinės. Užsieniečių grupei gali būti išduota grupinė viza. Turėdami daugkartinę Šengeno vizą Jūs galite pusės metų laikotarpyje Šengeno zonoje būti iki 90 dienų. Turėdami daugkartinę vizą Jūs turite teisę vykti į bet kurią Šengeno šalį neužsukdami į Lietuvą.

Dokumentai reikalingi Šengeno vizos gavimui:

  • Paso kopija su nuotrauka ir adresu.
  • Pažyma iš darbovietės, kurioje nurodytos Jūsų pareigos (Jūs turite būti įdarbinti).
  • Atvykimo tikslas.
  • Atvykimo ir išvykimo data.

Dokumentų paruošimas užtrunka iki 7 dienų.

© 2011 UAB „FINANCE LT“. Visos teisės saugomos.